Kycklingenchilladas med Mangochutney, färsk chile och västerbottenost
4 port
· 4 kycklingfiléer
· 1 spansk peppar, eller liknande
· 2 röda lökar
· 6 dl creme fraiche
· 3-4 msk mango chutney
· 8 tortillabröd
· Riven Västerbottenost
· Salt
· Peppar
· Rapsolja
Sätt ugnen på grill. 225 grader.
Hetta stekpannan med lite olja.
Strimla kycklingen, skiva löken och hacka chilen fint.
Stek kycklingen i oljan med hälften av chilen. Låt löken gå i på slutet så att den svettas och blir mjuk. Häll över kycklingen i en skål. Låt svalna något.
Blanda creme fraiche med mangochutney och resten av chilen. Rör i lite vastebottenost. Smaka av med salt och peppar. Häll blandninen över kycklingfräset och blanda väl.
Fördela kycklingblandningen på tortillabröd och rulla ihop. Lägg i ugnsfast form med skarven ner. Strö över västerbottenost.
Gratinera i ugn tills osten är smält.
Servera med en god sallad.
Smaklig måltid.
Andreas/Foodges