Sashimi på SALMA-lax med rostade sesamfrön, rumstempererad creme fraiche, krasse, japansk soja och massvis med pepparrot!


Denna lilla läckra starter bjöd jag min kära syster och hennes blivande man på i helgen. Jag hävdar med bestämdhet att har man bra råvaror, behöver man inte vara en fantastisk kock. Denna rätt kan vem som helst ha på bordet klar att äta på ca 10 minuter.
Du behöver till 4 pers:
400 gram Salma-lax, backloin
3 dl creme fraiche
1 stor bit pepparrot
2 msk sesamfrön
Kryddkrasse
Japansk Soja av fin kvalitét

Skiva laxen i 5-10cm tjocka skivor.
Rosta sesamfröna i en torr panna.
Riv pepparroten.
Klipp krassetoppar.

Arrangera snyggt på tallrik, och njut. Creme Fraichen bör vara rumsvarm. Den smakar bättre då…

Världens enklaste förrätt!!

Smaklig måltid!

Andreas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se Matbloggstoppen