Tävling - Carl Victor


Vi passar på att be om ursäkt för att det varit lite dålig aktivitet på bloggen på sistone. Alla tre Foodges har fullt upp med arbete. Andreas blev befordrad till kökschef på Skogsbrynet, Christer kör så det ryker med Shiny Happy People och Per bygger om halva Katrineholm.

Men roligt, det har vi. I fredags samlades vi för att fira att Bettna såg fyllde 50 år. Vi gjorde och grillade 250 hamburgare och bjöd på. BBQ-baronen från Tyresö var i sitt rätta element.

Andreas har med god hjälp av en viss tv4-satsning blivit erbjuden sponsring av ett företag som tillverkar produkter i gjutjärn. Carl Victor. Det är ett litet företag som drivs av far och son. De tillverkar gjutjärnsprodukter av absolut högsta kvalitét.


Nu ställer vi till med en tävling, där vinnaren får produkter från Carl Victor till ett värde av ca 1500 kronor. En gjutjärnsgryta och en grillpanna. Tro oss när vi säger att det finns inget bättre än gjutjärn.

Vad vi vill att ni ska göra är att skicka in två recept med foto till info@foodges.se alt. länka på vår blogg till ett recept utlagt på egen blogg, med en länk till denna tävling. Dina bidrag vill vi ha in senast den 31 maj.

Recepten vi vill ha in ska vara inspirerade av svensk husmanskost. En varmrätt och en dessert. Skicka in din bästa två-rätters meny, så ska vi välja ut de bästa, och laga upp dom och utse en vinnare. Om du kan skicka in ett recept där gjutjärn kan eller bör användas preimieras detta. Vinnaren kommer förutom att få fina gjutjärnsprodukter, bli publicerade här på bloggen, och på Carl Victors hemsida.

Vi har dock ett krav. Inga Rosa Cupcakes.

Ta chansen och vinn fina produkter, men framförallt...
Skoja inte om mat.. Ha roligt med mat...

Foodges

Kommentarer
Postat av: Christian Nordahl

http://exiges-food.blogspot.com/2011/05/skansk-aggakaga-med-flask.htmlhttp://exiges-food.blogspot.com/2011/05/slattbosnus.html

2011-05-01 @ 21:42:00
URL: http://exiges-food.blogspot.com
Postat av: Christian Nordahl

Mina bidraghttp://exiges-food.blogspot.com/2011/05/tavling-pa-foodgesse.html

2011-05-01 @ 21:50:26
URL: http://exiges-food.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se Matbloggstoppen