Agnes banankaka

Foodie Day i köket med kidsen. Agnes har gjort sin banankaka, som är så oerhört god att den bör finnas i varje hem alltid. Ella har assisterat med all möjlig hjälp.
Banankakan är synnerligen enkel. Här är Agnes recept:

Vispa ihop 150 gr rumsvarmt smör m 3 dl strösocker. Vispa i 2 ägg i blandningen.

Blanda 5 dl vetemjöl, 1 tsk bikarbonat och 2 tsk bakpulver och rör ihop med ägg/socker-smeten.

Mosa i 3 övermogna bananer och häll i 0,5 dl kallt kaffe.

Rör ihop till en jämn smet

Grädda 40-45 min i nedre delen av ugnen på 175 grader

Bästa banankakan ever.

Hej/Christer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se Matbloggstoppen