Steakhouse Dinner

Lagade mat till en kund i veckan och langade upp 20 färdighängda (3 veckor) t-benstekar på bänken. Steakhouse Dinner Night stod det på inbjudan.

Perfekt marmorerade med talggult fett och fantastiskt vackra, vägde varje bit mellan 400 och 500 gr. På med salt och peppar i god tid och sen var det bara att starta tillagningen.

Separat hade jag förberett tillbehören som bestod av:
  • Vitlöks- och chilefräst svartkål
  • Stekta kastanjechampinjoner med zucciniriv och vitlök
  • Sauterad babyspenat m chalottenlök
  • Bakad potatis
  • Broccoli
  • Sparris
Till dessert Key Lime Pie och Pecan Pie och Auntie Edna's homemade secret recipe vanilla sauce. Pajerna bakade jag dan innan efter Jennies recept på Kalasgott - här och här.


Det här är en syn jag verkligen gillar. Lite himmelriket nästan :)


Köttet var fantastiskt mört och fint.

En del av tillbehören on a plate

Det är kul när tallrikarna återvänder till köket så här :)

Hej/Christer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se Matbloggstoppen