Ett frysskåps hemligheter

Letar i frysen efter något att laga till middag ikväll. Tror det är dags att frosta av den, hmm vänta nu, tänkte inte jag så förra vintern också. Det är ju alltid bra att frosta av frysen på vintern, slänga ner all mat i påsar och ställa ut, smidigt. Får ta tag i det innan den kalla årstiden är slut.

Kolla här då, här ligger lammskankarna. Styckade ett par lamm några veckor innan jul, alltid gott med rökt lamm till jul. Bra julgåvor är det också. F-n får försöka ringa rökar´n, det är ju gott med rökt lamm till påsk också faktiskt. Ringer imorgon.

Undrar vad som döljer sig andra lådan uppifrån, går inte att dra ut, för mycket is. Måste frosta av.

Hittade i alla fall fyra öringar från höstens fjällfiske.

Så det blir nog ångkokt öring, med kall romsås och dillkokt potatis, fast det är ju gott med pommes Anna kryddad med dill till en öring också. Vi får se.

 

Ha det gott matvänner

Per/Foodges


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se Matbloggstoppen